Zoetermeer
+31 3 25 277 907
info@lauroozwebdesign.nl

Wat maakt mij een waardevolle Virtual Assistant?

Let your business grow!

Wat maakt mij een waardevolle Virtual Assistant?

Spreuk over virtueel assistentie

18 Jaar ervaring als ondersteuner 

Bij verschillende werkgevers heb ik inmiddels ruim 18 jaar kennis en ervaring opgedaan als management-, bestuurs- en directieondersteuner. Van Vastgoed tot aan Accountantskantoren en Overheid. 

Bezig bijtje 

Bezig bijtje

Als GEBOREN ondernemer ben ik altijd naast mijn baan in loondienst bezig geweest met nevenwerkzaamheden. Van het schrijven van verhalen en boeken, verdieping in voeding en gezondheid, tot aan het opzetten van een webshop. Deze extra activiteiten hebben mij ertoe bewogen nog meer met mijn kennis en ervaring te willen doen. Daarom bied ik mijn diensten aan als Virtual Assistant

De ideale Virtual Assistant 

afbeelding met tekst over virtual assistant

Wat mij de IDEALE Virtual Assistant maakt, is dat ik (ook als webdesigner) goed kan inschatten wat jouw onderneming nodig heeft om (door) te groeien. Ik denk en kijk graag mee, maar leer ook graag. Als er iets is waar ik nog geen volledige kennis van heb, verdiep ik mij er graag in. 

Mijn doel

Zodra we een samenwerking aangaan, neem ik verschillende werkzaamheden uit jouw handen. Waar JIJ niet aan toekomt, daar maak IK ruimte voor! Stel je prioriteiten, bespaar jezelf de extra rompslomp in tijd en geld en zet mij aan het werk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *