Zoetermeer
+31 3 25 277 907
info@lauroozwebdesign.nl

Showroom

Let your business grow!

Showroom

In onze showroom laten wij onze projecten vol trots zien. Van logo’s tot aan complete websites, je vindt ze hier. Wil jij ook met jou aan ons toevertrouwde opdracht in onze showroom staan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Tessa’s Healing & Reading

Deze website, inclusief logo, is opgezet voor een medium om haar healing & reading praktijk meer in kaart te brengen. Het was een inspirerende opdracht die we met veel plezier hebben uitgevoerd.

Tune By Pris

Een online visitekaart voor het aantrekken van meer klandizie naar haar salon aan huis. Heel leuk om deze website te maken en haar salon hiermee te zien groeien.
Ook het logo ontwerp is door LauRooz Webdesign ontworpen.

Mix Catering & Events

We kregen de vraag of wij de website van mix-ce.nl konder vernieuwen. En dat konden wij! Aan de hand van de kleurencombinatie vanuit het oude logo, ook deze hebben wij mogen aanpassen, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. De website hebben we tevens voorzien van een reserveringssysteem.

Rooz Health – voormalig RoozFidgets

Onze eigen webwinkel, voormalig RoozFidgets, hebben wij na een naamswijziging voorzien van een nieuw logo en geheel nieuwe website/webwinkel. De webwinkel is aardig uitgebreid naar het aanbod van gezonde voeding in makkelijke vorm, natuurlijke oliën en een divers assortiment in friemel- en educatief speelgoed. Ook Social Media hebben we opgewerkt naar een geheel ingepland content.

X-Clusive Fashion

Voor deze exclusieve kledingzaak in Woerden mocht ik een SEO opdracht uitvoeren om de on- en offline store beter vindbaar te maken. Een gave opdracht en leuke ervaring om getuigen te zijn van de groei van een nu al zo populaire fashion store!

Jouw opdracht hier?

Zodra wij jouw opdracht naar tevredenheid hebben afgerond, zetten wij hem graag hier neer in onze showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *