Zoetermeer
+31 3 25 277 907
info@lauroozwebdesign.nl

Virtual Assistance

Let your business grow!

Een extra service: virtuele ondersteuning!

Naast webdesigner ben ik ook inzetbaar als Virtual Assistant (VA) . Ook wel bekend onder andere noemers, zoals: Virtueel Assistent, Webassistent of Office support op afstand. Een Virtual Assistant is echter weer net een andere tak van ondersteuning, zoals we bijvoorbeeld de secretariële en assisterende rol kennen in loondienst. Ik stel je hieronder graag meer op de hoogte van de mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant (hierna verder als “VA”) helpt een (zelfstandig) ondernemer uit de brand met het overnemen van werkzaamheden waar geen tijd voor is, naast de prioriteiten van de onderneming zelf.

FLEXIBLE INZETBAARHEID

Door een VA in te huren, hoef je geen werknemer in dienst te nemen. Je huurt als het ware de VA in voor het aantal (ingeschatte) uren dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsadministratie, zoals het uitsturen en verwerken van facturen, het bijhouden van de werkuren of het verwerken van betalingen. Of het plannen van een reeks afspraken, of een (evenement). Een ondernemer zal zich meer willen verdiepen in de inhoud van de afspraak of het voorbereiden van een speech. De ingehuurde VA kan hier prima tijd in overnemen.

ONDERHOUD WEBSITE EN SOCIAL MEDIA

Maar als ondernemer kan het ook voorkomen dat je bijvoorbeeld weinig tijd (of zin) hebt om een website of Social Media bij te houden. Misschien moet er zelfs nog een website komen!

AND MORE

Dat zijn in het kort werkzaamheden waarvoor een VA kan worden ingezet. Iedere VA heeft echter wel zijn of haar eigen specialiteiten. Onderaan deze pagina staat een opsomming wat mijn expertises zijn.

Let wel, één van mijn goede eigenschappen is dat ik nieuws- en leergierig ben. Staat er iets niet bij waar je juist naar op zoek bent? Laten we het er sowieso over hebben, wie weet kan ik het alsnog voor je betekenen.

NIEUWSGIERIG? Laten we een vrijblijvende afspraak plannen

Plan afspraak

Waarmee kan ik je helpen?

Zoals eerder op deze pagina beloofd, heb ik hier opgesomd wat ik voor je kan betekenen:

Als Virtual Assistant ben ik op afstand inzetbaar om de taken over te nemen waar jij als ondernemer niet aan toe komt of even geen omkijken naar wilt hebben. Lees hieronder verder waar ik je mee van dienst kan zijn.

Agenda & E-mailbeheer
Opstellen van personeelscontracten
Organiseren van evenement en bijeenkomsten
Advies en ontwerp van huisstijl en logo
Organiseren van businesstrips of netwerkdiners
Ditital branding en marketing: hoe maken we jouw bedrijf zichtbaar op internet?
Up to date houden contact- en relatiesysteem
Website bouwen en onderhouden
Teksten schrijven en redigeren (blogs, nieuwsbrieven of social media)
SEO optimalisatie (hoger op in Google)
Opstellen offertes en uitsturen facturen
Social Media opzetten en onderhouden
Projectmanagement (budget, planning en voortgang)
Online business strategie: gericht op de online groei van jouw onderneming

Bekijk hier de tarieven