Zoetermeer
+31 3 25 277 907
info@lauroozwebdesign.nl

Vrijblijvend adviesgesprek

Let your business grow!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek om jouw wensen te bespreken

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in wanneer je nog meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, in de services die wij bieden (zie hieronder). Heb je behoefte aan advies op diverse gebieden, vul het formulier dan zo volledig mogelijk in, zodat wij goed voorbereid zijn op het gesprek.

Let op: wij trakteren je op een gratis én vrijblijvend adviesgesprek voor max. 60 minuten, inclusief een kop koffie, thee of iets fris. Blijf je langer, dan vinden wij dat heel gezellig, maar dan hanteren wij een uurtarief. There’s more work to do, you know 😉

Webdesign: Wanneer je erover uit bent om in ieder geval met ons in gesprek te gaan of wij jouw uitdaging visueel mogen maken, kun je onderstaand formulier invullen. Zodra wij een vrijblijvende afspraak hebben ingepland, zijn wij met het ingevulde formulier goed voorbereid en op de hoogte over de mogelijke opdracht.

Virtual Assistance: Zodra je erover na hebt gedacht waar je ondersteuning in kunt gebruiken binnen jouw onderneming, kunnen we de opdracht verder bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Probeer goed in beeld te hebben waarbij je de ondersteuning wilt inzetten, zodat we er beiden het beste uit kunnen halen.

Online Business Strategie: Een mooie, stevige website is niet altijd voldoende om ook de juiste koers te varen voor wat betreft de groei van jouw onderneming. Wanneer je jouw doel in beeld hebt (denk aan: meer klanten, hogere omzet, beter bereik, online vindbaarheid, groeiende business, etc.)  kun je hulp gebruiken met het bepalen van de juiste strategie. Ook daarbij kunnen we jou van dienst zien. We plannen een vrijblijvende afspraak, waarbij we een korte screen doen waar je staat, welke beweging tot nu toe is ingezet en wat je nodig hebt om jouw doel te behalen.

Ik wil gewoon contact – dit formulier is te uitgebreid